Nov 18, 2010

Wallpaper PRU

|
Assalamualaikum,
 
Selamat Hari Raya Aidil Adha dari Neo Khilafah™. Sebelum ni saya pernah poskan entri tentang PRU (Link) dan kali ini saya mahu 'straight to da point' tentang hakikat yang terbuku di benak fikiran. Apa ya? saya tidak tahu di mana mahu mulakan tapi, macam biasa, 'A Picture Explain Thousand Words'. 




Untuk pencerahan: saksikan video dari Youtube:



 
Sitcom : Pelajaran Peta yg di'coat' oleh somebody... :P

Tentera : Skarang kita akan perhatikan peta, yg bewarna HIJAU menunjukkan kawasan tmbuh2an ,
termasuk semak atau hutan juga menunjukkan kawasan daratan bagi peta berskala besar... 
dibahagian bawah peta ada skala ....bla-bla

Seseorang itu: Kenapa banyak sangat warna HIJAU...ish sakit la mata..

Tentera: Nah, amik peta ni penuh warna BIRU... mesti ko suka kan...

Seseorang itu: Bak sini... baik punye laa ( skali, bila tengok peta tu...) 

8 comments:

LadyBird said...

salam neo..
kenapa xde shoutbox di sini...
dah 2 3 hari lady ulang2 cari..tp x jumpe..

ape2pun salam aidil adha :)

Adhwa said...

wkmsalaam... ada laa . dekat bawah ninja... hidden ajax (my shoutbox)... anything let me know ok..

LadyBird said...

akak x jumpe la dik.. ramai x org tinggalkan pesanan di situ?

Adhwa said...

ramai je... ok laa tue da jumpe...

galoga said...

mantab gan

Adhwa said...

aply yg belajar sem lepas dgn bantuan blogger lain melalui tutorial maribinablog.blogspot.com & mymijie.blogspot.com

Kak Sunah said...

salam~ ha, lepas ni wat wallpaper kat 'sana' pulak ye..

mantop wallpaper..perbualan bawah tu pun mantop..macam tau2 jek 'peta' apa tu...eheh~

Adhwa said...

okey dokey... tersirat benor yer... di 'sana' dan di 'sini'..."alam seisi dihujung jari"

Followers

Total Pageviews