Nov 14, 2010

Jom Santai!

|
Assalamualaikum,
 
Entri kali ni, saya nak buat kelainan sedikit... ye laa... di samping blogwalkin’ boleh laa berehat sebentar untuk menonton filem komedi best yang bertajuk Despicable Me. Pergh... memang lawak la wei. Dapat suggestion dari seorang teman yg sedang practical di KL-TQ bro... Memang best laa, nak pecah perut! Tak nak citer panjang... hehe. Download laa dari link di bwah. Sengaja split 8 fail bab beso sangat, so korang pandai2 laa nak cantum. "Psssst" : tips – extract guna WinRAR.







 Despicable Me Rating Link:
 
  
Download Link:








4 comments:

(One) SiTi* said...

anda telah di tag,
http://wansiti.blogspot.com/2010/11/ashabul-kahfi-raihan-tag-by-cekla.html

jemgok2 la yea..
jemput amek tag.

Abu Luqman said...

salam ziarah & selamat hari raya Eidul Adha

NiaNurani said...

teringin nak tengok..apekan daya exm belum abes..;(

salam eidul adha..^_^

Adhwa said...

salam eidul adha... lepas exam download laa...

Followers

Total Pageviews