Nov 16, 2010

Mubarak Eidul Adha + PSM1

|
Assalamualaikum,
 
Selamat Hari Raya Aidil Adha dari Neo Khilafah™. Teman2 pembaca serta blogger mesti balik kampungkan? saya... x balik Kelate sebab sebab parent ckap x yah blik, prepare utk 3 lagi paper for final lepas raya ni... X sedih sangat sebab da biase x blik Raya Haji sebelum ni sebab ada Latihan PALAPES. Beza sikit je laa kali ni. "Be Strong k... " - pujuk diri...hehe. anyway adik pun ada d UTM gak... so ok laa


Sebenarnya, pada detik ini skang ni ramai Muslim yang sedang menunaikan ibadah haji yg hanya boleh dilakukan ditempat2 tertentu, masa yang tertentu dan aturan yang tertentu. Jadi, sangat2 berkaitan dengan diri ini... Kenapa ek? Adha - Adhwa?...



6 comments:

NiaNurani said...

perisian yg bagus..moga berjaye yer dlm prjek PSM tu..

ps:-sy pun xbalik juga..sme mcm saudra..parent suh prepare tuk 3 paper lagi..xpe..~pengorbanan

Adhwa said...

ye laa Nia. pengorbanan... apepun thanx for sharing n be my guest ;)

Sky0ne said...

salam aidil adha dari blog SembangBincang

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

shekechik dtg nk ucap selamat hari raye..maaf zahir batin..jmput dtg umah kt pasir mas hehehe

.n. said...

nk duit rya.......

Adhwa said...

To Blogger shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] : X blik klate laa raya taun nie... ad di perantauan...huhu... ramai foreigner kt sini

To .n. : Duit raye nanti claim dgn nuffnang...k ;)

Followers

Total Pageviews