Jul 5, 2010

Muat Turun ULEAD + Template

|


Assalamualaikum...

Alhamdulillah, dapat juga mencapai hasrat dan memenuh harapan diri dan sahabat-sahabat dari pelbagai sudut Bumi Allah ini untuk mendapatkan software  yang menarik dan mudah untuk digunakan untuk membikin montaj & video korporat yang grand!

Spesifikasi Edisi Muat Turun ULEAD 11 @ Neokhilafah:

1. Template yang diedit khas untuk beginner yang telah dilengkapi khas dengan sound effect, visual motion, music background dan seumpamanya.

2. Turut menyediakan video tutorial yang boleh di muat turun melalui butang-butang yang tersedia.

3.  Software ini tidak memerlukan crack, jadi x perlu cari crack atau serial number k!

Cadangan dari Admin Neokhilafah:

1. Bagi pengguna Windows 7 @ Vista, sila pastikan anda klik kanan dan pilih Run As Administration. Seterusnya, first time open program pun kena klik kanan gak open as ... ( lupa ap command dia , =( maap bnyk2 k. Cuba r try, test k!)

2. Cuba fahami tutorial yang disediakan dan try lak discover sendiri... mudah jer...hehehe

3. Dapatkan lebih template, sond effect di internet bagi menambahkan umph! produk anda 

Kelebihan:

1. Boleh menjana wang hingga beribu-ribu ringgit jika pandai cari peluang dan lubuk wang.

2. Nilai tambah untuk kerja kursus oleh fakulti @ subjek masing-masing. Make Ur Prof. Spellbounded ( lepah catok @ terkesima + terkejut )

Download semuanya dari sini :











6 comments:

YamaShita KaiTo said...

hahaha~

Menarik jugak wahai neo khalifah...

nak download bley tak?

Adhwa said...

silalaa... bro. memang untk sume! Sharing is Caring!

Anonymous said...

In it something is. Now all became clear to me, I thank for the information.

qadhir said...

jumpe pon..thanks abg adhwa :)

Software Developer said...

Salam, dosa kalau kita share hak orang lain. Orang yang buat software ni jual software ni tapi mung senang2 share kat orang lain. Ape cer? Orang yang buat software ni susah payah nak buat tapi mung boleh upload kat mediafire, adf.ly. Bagus mung ni. Buat perangai gitu.

Mohd Adhwa Yahaya said...

Terima kasih tuan yang pandai2 jadi software developer, software ni free bro, aku xda buat hack ke crack ker, terima kasih atas keperihatinan. Tutorial pun aku buat sendiri. Aku nak selesaikan masalah ummah, kerja aku, kau x payah sibuk haha! padan muka , suka?

Followers

Total Pageviews